Age Of Empires Online Civs Egypts

 Τα νέα μας!
  • Δηλώστε συμμετοχή στο A4G League στο discord μας
  • * Σας περιμένουμε στο discord server μας - Join ou discord server
  • * Μπείτε στην clan μας στο Voobly - Join our Voobly clan
  • * Μπείτε στο group μας στο Steam - Join our Steam Group
  • * Μπείτε στην clan μας στο ageofempires.com - Join our clan in ageofempires.com!
  • *Σας περιμένουμε στην Clan μας στο Age of Empires 2 : Definitive Edition!
  • * Τα καλύτερα έρχονται!!!
Greek Age Of Empires & Mythology Community

Αιγύπτιοι

Μια αυτοκρατορία ανάμεσα στις όχθες του ποταμού Νείλου, η Αίγυπτος διαθέτει προηγμένη ιατρική, γεωργία, και τέχνη, καθώς και αδιαμφισβήτητη στρατιωτική ανδρεία. Αυτό το μεγαλείο έδωσε τη δυνατότητα στους Φαραώ της να καθιερώσουν την αδύναμη εξουσία τους πάνω στην κινούμενη άμμο της ερήμου.

Τώρα, η Αίγυπτος επιδιώκει να επεκτείνει τα σύνορά της με την κατάκτηση νέων περιοχών ενώ χτυπιέται από όλες τις πλευρές από τα βασίλεια που επιδιώκουν το ίδιο. Πάρε τη διοίκηση των αιγυπτιακών δυνάμεων για να τους οδηγήσεις στη νίκη και να δημιουργήσουν μια δυναστεία σε όλη την περιοχή.

Σύμβουλοι
Οι σύμβουλο δίνουν στην αυτοκρατορία σου ένα πλήθος πλεονεκτημάτων συμπεριλαμβανωμένων οικονομικών πλεονεκτημάτων όπως γρηγορότερη συγκέντωση πόρων και στρατιωτικών πλεονεκτημάτων όπως bonus στην επίθεση κατά κτηρίων. Μερικοί μάλιστα μας “ξεκλειδώνουν” ιδιαίτερες και πολύ ισχυρές μονάδες..

Lumberjack Thutmose
Ο ξυλοκόπος Thutmose δίνει ώθηση στην ταχύτητα με την οποία χωρικοί συγκεντρώνουν πόρους. Ο Thutmose είναι χρήσιμος για τους παίκτες επιδιώκουν να δημιουργήσουν γρήγορα τεράστια αποθέματα.

Stalwart Lt. Panhsj
Αυτος ο υπολοχαγός αυξάνει την καλή κατάσταση (helth) όλων των πύργων, εξασφαλίζοντας έτσι τα ευάλωτα απομακρυσμένα φυλάκια μας από εχθρικές επιθέσεις.

Nynetjer, Lord of the Hunt
Ο Άρχοντας των Hunt δίνει στις Αιγυπτιακές δυνάμεις την μοναδική μονάδα Desert Archer, προσφέροντας ένα απίστευτο πλεονέκτημα στις μάχες εξ’ αποστάσεως.

Hatshepsut Tusk Sharpener
Η Hatshepsut με την ξύστρα της ενισχύει τους πολεμικούς ελέφαντες ενάντια στις επιθέσεις των μονάδων πεζικού, και δίνει μια στρατηγική ώθηση στους παίκτες που προτιμούν να παίζουν με μονάδες ιππικού


Όπλα & Πανοπλίες
Για να είναι ο στρατός σου κυρίαρχος στο πεδίο της μάχης, πρέπει να τον εξοπλίσεις με αναβαθμισμένα όπλα και πανοπλίες. Ξεκίνησε νέες αποστολές για να κερδίσεις νέα όπλα και πανοπλίες που θα εξοπλίσουν άμεσα το στρατό και τους χωρικούς σου.

Όπλα

Blessed Spear of Thoth
Οπλισμένοι με την ευλογημένη λόγχη του Thoth, οι μονάδες πεζικού προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά και να αντιστέκονται καλύτερα στις επιθέσεις του εχθρικού ιππικού.

Apep’s Acidic Bow
Οι Τοξότες που είναι εξοπλισμένοι με αυτό το τόξο είναι ιδιαίτερα ικανοί στις λεηλασίες των φυλακίων του εχθρού, και είναι σε θέση να προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερη ζημιά συνολικά εφόσον να εξοπλιστούν με ένα επιπλέον bonus για τις επιθέσεις κατά κτηρίων.

Golden Winged Axe of Ra
Λέγεται πως ο ίδιος ο Θεός Ra έδωσε στους axeman την ταχύτητα του Ήλιου. Με αυτό το τσεκούρι όχι μόνο αυξάνει τη δύναμη ενός πολεμιστή, αλλά επίσης επιβραδύνει τους εχθρούς που βρίσκονται μέσα στο οπτικό του πεδίο

Vizier’s Deadly War Sling
Η σφεντόνα αυτή δίνει σημαντικά bonusς τόσο στο χτύπημα που προκαλέι, όσο και στην απόσταση του χτυπήματος, και βελτιώνει ακόμα σημαντικά την ήδη πολύ ικανή Αιγυπτιακή μονάδα του slinger.

Πανοπλίες

Egyptian Battle Cuirass
Ο διακοσμημένος αυτός θώρακας μετατρέπει το απλό πεζικό σε μυθικούς πολεμιστές. Παρέχοντας ένα bonus στην υγεία και μια ώθηση για την προστασία ενάντια στο ιππικό, αυτή η πανοπλία κάνει τους πολεμιστές που τη χρησιμοποιούν μια υπολογίσιμη δύναμη.

Desert Wanderer Robes
Οι wanderer robes δίνουν στις ελαφρά θωρακισμένες μονάδες, με τεράστια ώθηση στην υγεία καθώς και αυξημένη αντοχή σε τοξότες και σφενδονίστες, οι wanderer robes μπορούν να εξοπλίσουν στη μάχη ιερείς, χωρικούς, τοξότες και σφενδονίστες.

Studded Battle Gorget
Το ιππικό που είναι εξοπλισμένο με το battle gorget έχει μια τεράστια ώθηση στην υγεία και στην θωράκιση έναντι όπλα πολιορκίας, μετατρέποντας έτσι αυτές τις ταχύτατες μονάδες του αιγυπτιακού στρατού σε σχεδόν ασταμάτητες μονάδες.

Superior Imperial Fortifications
Κτίρια που ενισχύθηκαν με Imperial Fortifications μπορούν να αντέξουν ακόμα και τις πιο δυνατές επιθέσεις. Με bonus στην προστασία από τις επιθέσεις και στην υγεία των κτηρίων, τα κτίρια μπορουν να αντέξουν ακόμα και τις πιο δυνατές επιθέσεις του εχθρού.