Οι Άγγλοι

Οι Άγγλοι είναι αμυντικός πολιτισμός στο  Age of Empires IV .
Η δύναμη τους  είναι απαράμιλλη,  ενισχυμένη από τη  δύναμη των τοξοτών τους,  τον σταθερό έλεγχο μέσα από τα κάστρα και τα αμυντικά τους κτίρια και  μια  εξαιρετικά παραγωγική οικονομία βασισμένη στην τροφή που τους διατηρεί κατά τη διάρκεια των αιώνων.  

Age of Empires IV  εισάγει το αγγλικό  πολιτισμό κατά  την αγγλοσαξονική εποχή  στην  Μεγάλη  Βρετανία, στο διάστημα 850-1555 CE .
Καθώς προχωράτε
από το Μεσαίωνα μέχρι την ύστερη Αναγέννηση  του 16ου αιώνα, παρακολουθείτε την ιστορία ενός πολιτισμού που επέζησε από την πτώση των αυτοκρατοριών, κατακτητές, και λοιμούς.    

Το Age of Empires IV  σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε τον αγγλικό πολιτισμό σε τέσσερις εποχές: την αγγλοσαξονική, την αγγλο-νορμανδική, την αγγλο – γοτθική και την εποχή των Tudor.
Κάθε εποχή έχει το ξεχωριστό στυλ της, την αρχιτεκτονική στις πανοπλίες, με πληθυσμούς να μιλούν 
παλιά αγγλικά στο μεσαίωνα και να εξελίσσονται στα πρώιμα σύγχρονα αγγλικά από την αυτοκρατορική εποχή. 

Παίζοντας τους Άγγλους

Παίζοντας ως Άγγλοι στο  Age  IV  σας ανοίγει η πόρτα σε αρκετά βασικά πλεονεκτήματα, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό πεδίο μάχης για πόρους και νίκες. 

Οι Άγγλοι έχουν πρόσβαση σε φθηνότερες φάρμες σε σύγκριση με άλλους πολιτισμούς, δίνοντάς τους μια πολύ αξιόπιστη πηγή τροφής η οποία τους βοηθά να προχωρήσουν τις αναβαθμίσεις τους και να δημιουργήσουν τους στρατούς τους. 

Οι Άγγλοι ειδικεύονται στο δίκτυο των κάστρων τους: Town Centers, Outposts, Towers and Keeps ενεργοποιούν συναγερμό όταν πλησιάζει ένας εχθρός – ωθώντας τις κοντινές μονάδες και τις αμυντικές δομές να πυροβολούν γρηγορότερα για σύντομο χρονικό διάστημα. Τα Keeps τους μπορούν να παράγουν όλες τις μονάδες, επιτρέποντας στην αγγλική άμυνα να κυριαρχήσει σε έναν αγώνα. 

Το Longbowman είναι μια ειδική αγγλική μονάδα και μια αναβάθμιση του Τοξότη για άλλους πολίτες.
Το Longbowman έχει μεγαλύτερο βεληνεκές, επομένως πλεονέκτημα σε μάχες από απόσταση, με πρόσβαση σε σημαντικές αναβαθμίσεις.
 

Οι αγγλικές μονάδες με μια ματιά:

The Villager

Ο Άγγλος Villager μπορεί να είναι μια ταπεινή μονάδα του πολιτισμού ταυτόχρονα όμως αποτελεί και το κλειδί για την έναρξη  μιας ισχυρής οικονομίας .
Έχουν βασικές ικανότητες μάχης χρησιμοποιώντας επίθεση με τόξο.
 

The Longbowman

Ο Longbowman είναι μια ασυναγώνιστη μονάδα τοξότη, που οι ικανότητες του τον καθιστούν έναν ισχυρό αντίπαλο στο πεδίο της μάχης με το μεγάλο βεληνεκές και τις ισχυρές αναβαθμίσεις . 

The Man-at-Arms

Το  Αγγλικό Man-at-Arms είναι μια ανθεκτική μονάδα πεζικού,  διαθέσιμη νωρίτερα από άλλους πολιτισμούς και έχει επιπλέον αναβάθμιση πανοπλίας .

Οι Άγγλοι μέσω των αιώνων:

Age 1

Στην πρώτη εποχή, ο Αγγλικός πολιτισμός επικεντρώνεται στην παραγωγή φαγητού.
Μα τις φθηνότερες φάρμες τους, η πρώτη εποχή είναι η απαρχή μιας σταθερής και δυνατής οικονομίας που θα τους οδηγήσει στη συνέχεια!

Age 2

Ο ισχυρός και ευέλικτος Longbowman γίνεται διαθέσιμος στη δεύτερη εποχή.
Το Council Hall ένα landmark που βοηθά στην μετάβαση στη δεύτερη εποχή, παράγει γρηγορότερα τους Longbowman από το Archery Range δίνοντας έτσι τη δυνατότητα δημιουργίας ισχυρού στρατού.

Age 3

Το White Tower (Salonika for ever!!!)  ένα landmark που βοηθά στην μετάβαση στη τρίτη εποχή είναι ταυτόχρονα και Keep.
Αυτό δίνει στους Άγγλους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ισχυρή άμυνα στην τρίτη εποχή.
Το Keep μπορεί να μας δώσει πεζικό, ιππικό και μονάδες siege δίνοντας τη δυνατότητα στους Άγγλους να γίνουν μια αξιοζήλευτη δύναμη.

Age 4

Στην τέταρτη εποχή οι φάρμες δίνουν επιπλέον δυνατότητες καθώς χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα enclosures οι φάρμες παράγουν και χρυσό!
Το Berkshire Palaceείναι ένα landmark που βοηθά στην μετάβαση στην τέταρτη εποχή, λειτουργεί αν Keep που όμως έχει ακόμα μεγαλύτερη εμβέλεια καθιστώντας τους Άγγλους ακόμα πιο ισχυρούς.
Σε αυτή την εποχή οι Άγγλοι μπορούν πλέον να κυριαρχήσουν και στο πεδίο της μάχης!

Πηγή: https://www.ageofempires.com/games/age-of-empires-iv/civilizations/english/