Έλληνες

Ελλάς : η αρχαία χώρα της ομορφιάς, της λογικής, του πάθους και του πολέμου!
Μια χερσόνησος με διασκορπισμένα νησιά, γεμάτη με πόλεις – κράτη που κατοικούνται από ευγενείς πολεμιστές και σοφούς φιλόσοφους, η Ελλάδα στέκει σαν προπύργιο του πολιτισμού  ανάμεσα στις δυνάμεις που μάχονται για τον έλεγχο της Μεσογείου.

Οδηγήστε τους Έλληνες καθώς αυτοί προσπαθούν να διατηρήσουν την αυτοκρατορία τους σε μια περιοχή γεμάτη εντάσεις και συγκρούσεις.


Σύμβουλοι
Οι σύμβουλο δίνουν στην αυτοκρατορία σου ένα πλήθος πλεονεκτημάτων συμπεριλαμβανομένων οικονομικών πλεονεκτημάτων όπως γρηγορότερη συγκέντρωση πόρων και στρατιωτικών πλεονεκτημάτων όπως bonus στην επίθεση κατά κτηρίων. Μερικοί μάλιστα μας “ξεκλειδώνουν” ιδιαίτερες και πολύ ισχυρές μονάδες.

Apprentice Mason Philon
Ο Philon μειώνει το κόστος κατασκευής των κτιρίων και αυξάνει την ταχύτητα κατασκευής των κτηρίων

Fletcher Gaiana
Η ώθηση που δίνει η Gaiana είναι η αύξηση της ακτίνας βολής και του οπτικού πεδίου για όλους τους τοξότες – πράγμα που την κάνει ιδανική σύμβουλο για αυτούς που επιθυμούν μάχες εξ’ αποστάσεως.

Professor Socrates
Ο σοφός Σωκράτης μειώνει το κόστος για όλες τις αναβαθμίσεις της ακαδημίας κάνοντας έτσι το κυνήγι της γνώσης πιο εύκολο.

Hetairoi Commander JasonΈνα φοβερός πολεμιστής, ο Jason, μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε την μονάδα Hetairoi.

Όπλα & Πανοπλίες
Για να είναι ο στρατός σου κυρίαρχος στο πεδίο της μάχης, πρέπει να τον εξοπλίσεις με αναβαθμισμένα όπλα και πανοπλίες. Ξεκίνησε νέες αποστολές για να κερδίσεις νέα όπλα και πανοπλίες που θα εξοπλίσουν άμεσα το στρατό και τους χωρικούς σου.

Όπλα

Gut Ripper Όταν οι πολεμιστές χρησιμοποιούν αυτό το σπαθί, όχι μόνο θα προκαλέσουν επιπλέον ζημία σε όποιον νιώσει τη λεπίδα του, αλλά επιπλέον θα κάνει τις πληγωμένες μονάδες πιο αργές – άρα πιο εύκολα θύματα.

Black Enameled Heavy Spear
Αυτό το κοντάρι, μαύρο σαν την πιο μαύρη νύχτα, δίνει στον Spearman φοβερές δυνατότητες και ακρίβεια. Δίνει ένα μαζικό bonus και αυξάνει την ικανότητα να γίνονται καίρια χτυπήματα. Το κοντάρι αυξάνει και τον αριθμό των εχθρικών δυνάμεων που επηρεάζονται όταν εξαπολύει χτύπημα.

The Kraken’s Fist
Αυτός ο εξελιγμένος πολεμικός κριός, δίνει ένα μεγάλο bonus στην καταστροφή των κτηρίων και αυξάνει την ταχύτητα τους. Γι αυτό πήρε και το όνομα του από το φοβερό τέρας, το Kraken. Αυτή την αναβάθμιση μπορούν να την έχουν οι πιο προχωρημένοι παίκτες.

Hero’s Bow of Apollo Λέγετε πως αυτό το τόξο δόθηκε από τον ίδιο τον Απόλλων – τον θεό του Ήλιου. Δίνει επιθετικό bonus σε όσους το χρησιμοποιούν, και αυξάνει την πιθανότητα επιτυχίας για μια κρίσιμη βολή.

Πανοπλίες

Ajax’s Heavy War Pelta
Ιστορίες λένε ότι ο ίδιος ο Αίας χειρίστηκε αυτή τη δυνατή ασπίδα κατά τη διάρκεια του Τρωικού Πολέμου. Δίνοντας bonus στην υγεία , bonus στις βλάβες , και αυξάνοντας την θωράκιση κατά των Τοξότών, η ασπίδα αυτή παρέχει σε κάθε πολεμιστή ένα σημαντικό πλεονέκτημα στη μάχη..

Hephaestus-Forged Greaves
Λέγεται ότι έχει σφυρηλατηθεί από τον πανίσχυρο θεό της σιδηρουργία Ήφαιστο, αυτές οι περικνημίδες δίνουν μεγάλη δύναμη όταν κάποιος τις φοράει. Οι περικνημίδες δίνουν μια τεράστια bonus στην υγεία, σε βάρος όμως της ταχύτητας. Θα πρέπει να κάνετε μια σκληρή επιλογή, αν είστε αρκετά τυχεροί και πάρετε αυτό το σπάνιο κομμάτι εξοπλισμού.

Hephaestus-Forged Greaves
Λέγεται ότι έχει σφυριλατηθεί από τον πανίσχυρο θεό της σιδηρουργία Ήφαιστο, αυτές οι επικνημίδες δίνουν μεγάλη δύναμη όταβν κάποιος τις φοράει. Οι επικνημίδες δίνουν μια τεράστια bonus σην υγεία, σε βάρος όμως της ταχύτητας. Θα πρέπει να κάνετε μια σκληρή επιλογή, αν είστε αρκετά τυχεροί και πάρετε αυτό το σπάνιο κομμάτι εξοπλισμού.

Breastplate of Ares
Αυτό ο επικός θώρακας παρέχει μια αύξηση της υγείας και ισχυρή πανοπλία. Επίσης, μειώνει το ποσό της ζημίας που κερδίζουν οι μονάδες από τις counter μονάδες τους, κάνοντας τον ένα πολύτιμο κομμάτι του εξοπλισμού.