Μια από τις μεγαλύτερες αυτοκρατορίες των αρχαίων χρόνων, η Περσία, η οποία είχε στον έλεγχο της το μεγαλύτερο μέρος του τότε γνωστού κόσμου και επηρέασε πολιτισμικά πολλούς αρχαίους πολιτισμού, είναι στο Age Of Empires Online. . Η Τάρσος βρίσκεται στο κέντρο μιας συνεχούς μάχης για εξουσία. Οδηγήστε το δυνατό ιππικό της Περσίας, τουε ευέλικτους τοξότες της και τους τρομερούς Αθάνατους (Immortals), για να διεκδικήσετε τη θέση που σας αξίζει στην Ιστορία!

Σύμβουλοι
Οι σύμβουλο δίνουν στην αυτοκρατορία σου ένα πλήθος πλεονεκτημάτων συμπεριλαμβανομένων οικονομικών πλεονεκτημάτων όπως γρηγορότερη συγκέντρωση πόρων και στρατιωτικών πλεονεκτημάτων όπως bonus στην επίθεση κατά κτηρίων. Μερικοί μάλιστα μας “ξεκλειδώνουν” ιδιαίτερες και πολύ ισχυρές μονάδες..

Darius

Ο Darius θα σας βοηθήσει να προστατέψετε τα resourses σας δίνοντας σας μια μεγάλη ώθηση στα Guard Towers!

Siavash

Ο Siavash σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τη μονάδα Scythian Mounted Archer.Ο Scythian Mounted Archer συνδιάζει την ταχύτητα και την απόσταση στο χτύπημα του!.

Nekhbet, Προστάτιδα των χαμένων

Η προστάτιδα τω χαμένων παρέχει στους Πέρσες το μονάδα Desert Nomad Swordman, που έχει φοβερά πλεονεκτήματα στην μάχη.

Royal Guard Zhubin

Ο Zhubin σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε τους Πέρσες Royal Guard, που κατατροπώνουν όσους τολμούν να τους αντιμετωπίσουν


Όπλα & Πανοπλίες
Για να είναι ο στρατός σου κυρίαρχος στο πεδίο της μάχης, πρέπει να τον εξοπλίσεις με αναβαθμισμένα όπλα και πανοπλίες. Ξεκίνησε νέες αποστολές για να κερδίσεις νέα όπλα και πανοπλίες που θα εξοπλίσουν άμεσα το στρατό και τους χωρικούς σου.

Ares Vulture Claw

Το Ares Vulture Claw είναι πανίσχυρο και ανελέητο! Το υπικό πρέπει να καταβάλλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να κερσίζει πεζικό που είναι εφοδιασμένο με το Vulture Claw!

The Hero Slayer Bow

Θα παρατηρείσετε τους εχθρούς σας να τρέπονται σε φυγή πριν καν τους αντιμετωπήσετε, όταν αντιληφθούν πως έχετε το Hero Slayer Bow που από τα βέλη του δεν γλιτώνει κανείς!

Dark Iron True Strike

Οι μονάδες που έχουν το Dark Iron True Strike ενισχύονται με επιπλέον bonus για το damage, και εύκολα κάνουν τους αντιπάλους τους να γονατίσουν!

Ebony Falcon of Xiphos

Λένε πως το μόνο που χρειάζεται ένας πολεμιστής είναι η δύναμη που έχει στο μυαλό του. Όταν όμως ενισχύσετε το στρατό σας και με τη δύναμη του Ebony Falcon of Xiphos το μόνο που μπορείτε να εξασφαλίσετε είναι η νίκη απέναντι στους εχθρούς σας!

Πανοπλίες

Apocalypse Breastplate

Αυτή η εππική πανοπλία έχει γίνει θρυλος σε όλα τα μήκη και πλάτη της ερήμου! Οι εχθροί σας θα δειλιάσουν στη μάχη κόντρα στους πολεμιστές σας που θα τη φοράνε!

Shroud of Amenoi

Η σκιά του θανάτου θα απλώνεται απέναντι και στο πιο ισχυρό πεζικό, όταν καταφθάνει το ιππικό σας εφοδιασμένο με το Shroud of Ameno

Walls of Earthen Strength

Ενισχύστε τα κτήρια σας με το Walls of Earthen Strength και κερδίστε σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι στις πιο λυσσαλέες επιθέσεις. Οι οχυρώσεις σας θα αντέξουν απέναντι και από τους μεγαλύτερους εχθρούς σας!