Απολογισμός 2020 από Shannon Loftis και νέα για το Age IV

Στο χθεσινό απολογιστικό post για το 2020 προς την κοινότητα της Shannon Loftis, στο οποίο προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά, είχαμε σαφή αναφορά και στο Age IV

Συγκεκριμένα για το Age IV είπε :
Κάνουμε μεγάλη πρόοδο στο Age IV. Δεν θέλω να σας κάνω να ζηλέψετε, αλλά κυριολεκτικά παίζουμε αυτό το παιχνίδι κάθε μέρα – τόσο στην Ουάσινγκτον όσο και στο Βανκούβερ.
 
Η ανάπτυξη του RTS είναι αστεία: χρειάζεται λίγος χρόνος για να χτιστούν τα ξεχωριστά συστήματα (AI, economy, sim, rendering κ.λπ.) και έπειτα χρειάζεται λίγος ακόμα χρόνος για να τα ενώσουν. Αλλά όταν αυτό γίνει, έχουμε ξαφνικά ένα παιχνίδι – ένα παιχνίδι που χρειάζεται εντοπισμό σφαλμάτων, ισορροπία και λάμψη – αλλά ο πυρήνας του παιχνιδιού που έχουμε είναι αυτός που πρόκειται να πάρετε. Και το καλύτερο είναι ότι αισθάνεσαι όπως σε ένα παιχνίδι Age of Empires .
 
Οι συνεργάτες μας στη Relic ήταν παραγωγικά σταθεροί και καθώς όλοι μεταφέραμε λόγω των συνθηκών την ανάπτυξη από το γραφείο στο σπίτι και τροποποιήσαμε (μέσω δοκιμής και σφάλματος) τις διαδικασίες μας για να διευκολύνουμε την παραγωγικότητα αλλά και για να διατηρήσουμε το παιχνίδι σε καλό δρόμο. Τόσο πάθος, τόσο σπουδαίοι προγραμματιστές, καλλιτέχνες, σχεδιαστές, αφηγητές, ειδικοί ήχου και κοινότητα – για να μην αναφέρουμε τις βασικές λειτουργίες που διατηρούν την εταιρεία σε εξέλιξη.
 
Το μέλλον του Age of Empires είναι εξαιρετικά λαμπρό. υπάρχουν πολλά ακόμη να έρθουν!
 
Μακάρι να μπορούσα να σας πω όλα όσα έχουμε στα έργα, αλλά δεν μπορώ. Απλώς ξέρετε ότι καθώς επανεξετάζουμε το παρελθόν του Age of Empires μέσω των προϊόντων Definitive Edition και είμαστε έτοιμοι και για την τρέχουσα κυκλοφορία μας ( Age of Empires IV ) καθώς και για μελλοντικά έργα !

Τα καλύτερα έρχονται!!!

Αφήστε ένα Σχόλιο