Απολογισμός 2020


Θεέ μου τί χρονιά και αυτή!
Από όπου και να την πιάσεις δύσκολη χρονιά!
Εμείς σαν κοινότητα προσπαθήσαμε να κρατήσουμε συντροφιά ο ένας στον άλλο μέσα από τα παιχνίδια και την παρέα στο discord.
Και μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές τα καταφέραμε.
Το 2020 αφήνει το site μας ανανεωμένο με τη βοήθεια του @mike, με ένα νέο ενσωματωμένο σύστημα τουρνουά που σκοπεύουμε να το φτάσουμε στα όρια του! 🙂
Όρια που ο master των tournaments @sotiris προσπαθεί να τα πιάσει. Και δεν είναι μακριά από το να τα καταφέρει.
Το A4G League διανύει την 22 Season και έχει φέτος αλλάξει ήδη 3 πρωταθλητές, τον @sotiris, τον @kronosjr και τον πολυπρωταθλητή μας @mits_os και είμαστε σε αναμονή για τον νικητή της τελευταίας φετινής season! @jidba ακούς; Θα είσαι ο τέταρτος;
Επίσης είχαμε TG Events με τελευταίο το co-op masters και θεματικά events όπως το A4G 1v1 Empires Wars 2020
Και αυτά μόνο στο Age 2 DE.
Έχουμε ολική επαναφορά στο Age Of Mythology με κορυφαίους παίκτες όπως ο @themista, o @therapl και φυσικά το τουρνουά 1v1 AoM tournament 2020
Προσπαθούμε να ενεργοποιήσουμε και το Age of Empires III και πιστεύουμε ότι σύντομα θα έχουμε και εκεί αποτελέσματα!
Είχαμε το 2020 τη δημιουργία του Twitch Team όπου τα παιδιά της κοινότητας στηρίζουν με τα καθημερινά τους streams και καλό είναι να τα στηρίξετε με ένα follow!
Όλα τα social media της κοινότητας – το facebook και το Youtube -είναι σε ανοδική πορεία και δείχνουν τη δυναμική και των παιχνιδιών της σειράς αλλά και της κοινότητας αυτής καθαυτής.
Το discord μας πλέον έχει 635 μέλη, πάνω από 140 online καθημερινά και τουλάχιστον 15 στα κανάλια ήχου όπου υπάρχουν συνεχώς streaming των παιχνιδιών που δεν ανεβαίνουν στο twitch.
Οι Clan μας, με το χαρακτηριστικό tag [A4G], στα DE έχουν γεμίσει από μέλη, στο Age2DE έχουμε πλέον 2 Clan με πάνω από 210 συνολικά μέλη, και υπάρχουν επίσης και στο Age3DE , στο Age 1DE αλλά φυσικά και σε Voobly & Steam.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.
Προσπαθούμε να ανεβάσουμε το επίπεδο όλων των παιδιών που συμμετέχουν στην κοινότητα είτε με εκπαιδευτικά video όπως αυτά του δασκάλου @mangas, είτε με την ανάλυση των rec games που θα σηκωθούν στο discord και θα τα αναλύσουν τα υπόλοιπα παιδιά της κοινότητας, είτε με τα tips που ανεβάζουμε στα κανάλια του discord μας.
Βρισκόμενοι σε αναμονή και για το Age Of Empires IV που περιμένουμε να φέρει αρκετό νέο κόσμο στα παιχνίδια της σειράς προσπαθούμε να είμαστε οργανωμένοι και να διατηρήσουμε την ορμή που αποκτήσαμε τα τελευταία χρόνια μετά το restart της κοινότητας!
Θέλουμε να οργανωθούμε ακόμα καλύτερα στην υποδοχή και ένταξη των νέων παιδιών που έρχονται στο age4greeks.gr
Θέλουμε να μπορέσουμε να δώσουμε ακόμα καλύτερα εργαλεία στα νέα παιδιά που έρχονται στο age4greeks ώστε να ανεβάσουν το ατομικό αλλά και το ομαδικό τους επίπεδο σαν παίκτες
Θέλουμε να δραστηριοποιήσουμε ακόμα περισσότερο το Age Of Mythology και τα Age Of Empires III & Ι.
Να λειτουργήσουν τα κομμάτια της κοινότητας σαν συγκοινωνούντα δοχεία υποστηρίζοντας το ένα παιχνίδι το άλλο με σκοπό να δημιουργήσουμε ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν σε μεγάλα events σαν Ελληνική ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ανεξάρτητη από clans.
Να μπορέσουμε να έχουμε ακόμα περισσότερα streams και πιο δυνατά events.
Να συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες στα διεθνή events και το age4greeks να είναι συνώνυμο του Έλληνα παίκτη των Age Of Empires & Mythology παιχνιδιών
Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα των admin και mods που χωρίς αυτούς, την παρουσία τους, τη βοήθεια τους, τις διαφωνίες τους και τις ιδέες τους δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τόσα πολλά βήματα μπροστά!
Όλους , από τους παλαιότερους @vipsarkon, @molos, @mangas, @ilias, μέχρι το νεώτερο μέλος της ομάδας, τον @darthrevan24, όλοι ο καθένας με τον τρόπο του έχει βοηθήσει στο να κάνουμε βήματα μπροστά.
Αλλά ότι και να κάνουν οι Admin και οι Mods, αν δεν είσαστε εσείς με τη στήριξη σας όλα αυτά τα 15 χρόνια – ναι μπαίνουμε στον 15o χρόνο –  τίποτα δεν θα γινόταν πραγματικότητα.
Ο καθένας σας με την αγάπη για το παιχνίδι, με καλή διάθεση, τρόπους και με στόχο να περάσει καλά, να βρει παρέα για τα παιχνίδια – και όχι μόνο – να συζητήσει και να βοηθήσει τα άλλα παιδιά της κοινότητας, ειδικά τα νέα, έχετε συμβάλει στο να φθάσουμε εδώ που είμαστε!
Έχουμε ανάγκη τη στήριξη σας, τη συμμετοχή σας, τις προτάσεις σας, την υπομονή σας και την καλή σας διάθεση.
Σας εύχομαι ολόψυχα, υγεία, ευτυχία, προσωπική και επαγγελματική επιτυχία και πολλές κερδισμένες μάχες.
Στα παιχνίδια και στη Ζωή.
Τα καλύτερα έρχονται.
Καλό 2021!

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο