Ευτυχισμένο 2023 !

Ευτυχισμένο 2023
Καλησπέρα σε όλους!
Ακόμα μια χρονιά φθάνει στο τέλος της με τα καλά και τα άσχημα της.
Μια χρονιά όπου το franchise έκλεισε τα 25 χρόνια του και εμείς τα 16!
Μια χρονιά όπου μεγαλώσαμε ακόμα περισσότερο, όπου παλιά και νέα παιδιά μπήκαν στην κοινότητα και τη βοήθησαν να διαδοθεί και να βάλει νέο κόσμο στο καλύτερο RTS Franchise!
Όσο μεγαλώνουμε και γινόμαστε περισσότεροι, τόσο πρέπει να προστατεύουμε την ενότητα και να αποφεύγουμε την αντιπαλότητα, πολύ περισσότερο την εσωτερική αντιπαλότητα.
Είμαστε εδώ 17 χρόνια και παραμένουμε εδώ επειδή πρώτα από όλα βάζουμε την κοινότητα. Δεν μπορεί να διατηρηθεί αυτό όταν βάζουμε απέναντι την κοινότητα και σε αυτό είμαστε απόλυτοι!
Στόχος και σκοπός του age4greeks είναι να είναι το σπίτι όλων των παιχνιδιών του franchise στην Ελλάδα, από το πρώτο Age έως και το Online.
Δεν έχει σημασία αν ένα κομμάτι της κοινότητας έχει πολλούς ή λίγους παίκτες, όλα τα παιχνίδια τα στηρίζουμε στο βαθμό που μπορούμε, έξω από clans σαν κοινότητα!
Επειδή όμως είμαστε μια fun κοινότητα και δεν μπορούμε λόγω χρόνου και υποχρεώσεων να τα προλαβαίνουμε και να τα γνωρίζουμε όλα, ζητούμε τη συνδρομή σας.
Θέλουμε να εισάγουμε το ρόλο του community social manager, ένα ρόλο όπου ανά παιχνίδι θα υπάρχει η δυνατότητα να ενημερώνονται τα social media της κοινότητας με τις δραστηριότητες που τρέχουν, να ανεβαίνουν τα link των events, τα links των streamer έτσι ώστε να καλύπτουμε όσα περισσότερα γεγονότα όπου συμμετέχουν Έλληνες παίκτες ανεξαρτήτως εάν αυτοί είναι μέλη του age4greeks ή όχι.
Επίσης εφόσον το επιθυμούν οι community social managers θα μπορούν να σηκώνουν και άρθρα στο site μας για να καλύπτουν τα παραπάνω γεγονότα.
Όποιος/όποιοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με την admin team για τα περαιτέρω.
Επίσης για ακόμα μια φορά θέλουμε να επισημάνουμε τη σημασία του σεβασμού όλων από όλους!
Καταλαβαίνουμε ότι όλες οι στιγμές δεν είναι ίδιες αλλά υπάρχουν γραμμές που δεν πρέπει να περνιούνται και περιγράφονται αναλυτικά στα rules της κοινότητας.
Όλα τα παιδιά που είναι στο team (admins και mods) είναι επιφορτισμένοι να εφαρμόζουν τους κανόνες και να επιβάλουν τους κανόνες όταν αυτοί καταπατούνται.
Περιμένουμε από όλους μας τα αυτονόητα και πιστεύουμε ότι δεν θα χρειάζεται να έχουμε παρεμβάσεις.
Τέλος για ακόμα μια φορά μέσω αυτού του μηνύματος θα ήθελα να δώσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στα παιδιά του Age Of Mythology και ιδιαίτερα σε Darthrevan, Sweaty Lolita και Lordi για το event που διοργάνωσαν το οποίο παρά τις όποιες αντιξοότητες και δυσκολίες πήγε περίφημα!
Κλείνουμε λέγοντας ότι είμαστε μια ζωντανή και δραστήρια κοινότητα, παρά το ότι και τα παιχνίδια είναι παλιά και οι περισσότεροι παίκτες κάπως μεγαλύτεροι από το μέσο όρο των gamer.
Παρόλα αυτά έχουμε συνεχόμενα εσωτερικά τουρνουά, ενεργά voice κανάλια και αρκετή ενέργεια και συνοχή.
Αυτό είναι που πρέπει να διατηρήσουμε και θα το κάνουμε με κάθε κόστος. Είναι προτιμότερο να είμαστε λιγότεροι αλλά ενωμένοι παρά περισσότεροι και με αντιπαλότητα.
Η διαδικασία για να επιτύχει αυτό είναι δύσκολη και πολλές φορές χρειάζονται επίπονες αποφάσεις αλλά ο στόχος είναι ξεκάθαρος και φυσικά εφόσον υπάρχει η διάθεση μπορούν να διορθωθούν καταστάσεις.
Σας ευχόμαστε καλή χρονιά, πάνω από όλα με ΥΓΕΙΑ , μετά με ΗΡΕΜΙΑ και με ότι ποθεί ο καθείς/ καθεμιά σας!
Και μην ξεχνάτε, keep playing Age και….
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
The Admin Team

Αφήστε ένα Σχόλιο