Ένα μήνυμα για την κοινότητα από το Studio Head, Shannon Loftis


Η World’s Edge λατρεύει τους υποστηρικτικούς, διαφορετικούς και παθιασμένους παίκτες που παίζουν, μεταδίδουν και συμμετέχουν στην κοινότητα του Age of Empires.
Στόχος μας είναι να καλλιεργήσουμε μια κοινότητα όπου ο καθένας αισθάνεται ασφαλής στην κοινή αγάπη τους για τα παιχνίδια Age. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ενώσουμε τους παίκτες μας είναι να οργανώσουμε και να φιλοξενήσουμε επίσημες εκδηλώσεις: όπως η πρόσφατη εκδήλωση Age of Empires II: Definitive Edition Battle Royale.
Πιστεύουμε πραγματικά ότι ο καλύτερος τρόπος για να μοιραστούμε αυτό που κάνουμε είναι με τη βοήθεια της κοινότητάς μας.
Ως εκ τούτου, όταν προσκαλούμε τους παίκτες να μεταδώσουν σε επίσημες εκδηλώσεις και στα κανάλια μας, το κάνουμε με την πλήρη προσδοκία ότι τους προσκαλούμε να συμμετάσχουν με μια φιλόξενη και υποστηρικτική κοινότητα.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ορισμένοι από τους βασικούς παίκτες που προσκλήθηκαν να έρθουν μαζί μας για την εκδήλωση δεν έλαβαν την υποστήριξη που αναμένουμε από την κοινότητα του Age.
Σχόλια που αποσκοπούν στην να εξευτελίσουν, πληγώσουν, ή να διαταράσσουν την επιτυχία των άλλων έρχονται σε άμεση σύγκρουση με τις βασικές αξίες μας.
Τα παιχνίδια της σειράς αντιπροσωπεύουν μια ποικιλία ανθρώπων και πολιτισμών και στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι τα γεγονότα και οι ροές που σχετίζονται με την ηλικία θα κάνουν το ίδιο.
Θα σας ζητούσαμε — ως κοινότητα ενωμένη με ένα κοινό πάθος — να εστιάσετε τις προσπάθειές σας στην προστασία και την υπεράσπιση του άλλου.

Όλοι μοιραζόμαστε έναν κοινό στόχο: να κάνουμε το Age το μεγαλύτερο παιχνίδι και gaming κοινότητα στη γη!

— Shannon Loftis, Studio Head της World’s Edge

Αρχική Πηγή https://www.ageofempires.com/news/from-shannon-loftis/

Αφήστε ένα Σχόλιο