Κανονισμοί για την 20η season του A4G League

Η 20 season του A4G League φέρνει αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του.

Οι κατηγορίες καταργούνται και θα υπάρχει μόνο 1 τουρνουά κάθε μήνα με όλους τους συμμετέχοντες και κάθε 6 μήνες (Μάρτιο και Σεπτέμβριο) θα υπάρχει το Super League με τους 8 καλύτερους παίκτες στο Global Standings (περισσότερα γι’αυτό όταν πλησιάζει ο καιρός). Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους κανονισμούς για τη νέα season του A4G League.

Διάρκεια

H Season κρατάει 1 μήνα και ο πρωταθλητής θα έχει ειδικό tag στο discord και στο site.

Αναμετρήσεις

Κάθε γύρος είναι BO3 εκτός από τον τελικό που είναι BO5. Πρώτο Map είναι Arabia και μετά παίζεται το Home Map του κάθε χαμένου. 3 bans για τον αντίπαλο σε κάθε χάρτη που παίζεται. Ο ηττημένος της κάθε αναμέτρησης παίζει στο losers bracket μαζί με τους ηττημένους του κάθε round και αν καταφέρει και κερδίσει όλα τα παιχνίδια θα έχει την ευκαιρία να παίξει στον μεγάλο τελικό.

Δεν επιτρέπεται να παικτεί ο ίδιος χάρτης σε σειρά αναμετρήσεων.

Ο κάθε γύρος κρατάει μία εβδομάδα, σε περίπτωση μη εμφάνισης ενός παίκτη, τότε δίνεται AW. Οι παίκτες θα πρέπει να δηλώνουν μέρα και ώρα για την αναμέτρηση. Σε περίπτωση μη εμφάνισης ενός παίκτη την ώρα που κανονίστηκε (μέσα σε εύλογο χρονικό όριο μίας ώρας) θα δίνεται 1 foul και θα κανονίζεται καινούργια ημερομηνία και ώρα. Σε περίπτωση που κάποιος από τους 2 παίκτες συγκεντρώσει 2 fouls, τότε ο αντίπαλος θα παίρνει AW.

Δήλωση αποτελέσματος

Οποιοσδήποτε από τους 2 παίκτες μπορεί να δηλώσει το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Στο report score μπορεί να επισυνάψει ένα screenshot από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ή link από το aoe2.net.

Αν κάποιος παίκτης δεν συμφωνεί με το αποτέλεσμα που δηλώθηκε, τότε μπορεί να κάνει dispute το αποτέλεσμα και η αναμέτρηση θα διερευνηθεί από τους admins.

Βαθμοί στο Global Standings

Πρωταθλητής: 15 βαθμοί
Ηττημένος μεγάλου τελικού: 10 βαθμοί
Ηττημένος τελικού Losers Bracket: 8 βαθμοί
Top 4 : 5 βαθμοί
Top 6: 3 βαθμοί
Top 8: 1 βαθμός

Ειδικοί κανονισμοί

Τα παιχνίδια παίζονται στο Age of Empires 2 Definitive Edition.

Σε περίπτωση bugged map, μπορεί να γίνει επανάληψη αν ζητηθεί μέσα στα πρώτα 3 λεπτά.

Pop: 200
Victory: Conquest
Speed: Normal
Map Size: Tiny
Difficulty: Standard

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο League είναι η εγκατάσταση του Discord στον υπολογιστή ή το κινητό έτσι ώστε να μπορούν οι παίκτες να κανονίζουν τα παιχνίδια τους.

Αφήστε ένα Σχόλιο