Κανονισμοί για το A4G 1v1 Empires Wars 2020

Αναμετρήσεις

Κάθε γύρος είναι BO1 εκτός από τον τελικό που είναι BO3. Θα παίζεται μόνο Arabia και στον τελικό το πρώτο map θα είναι Arabia και μετά παίζεται το home map του κάθε χαμένου. 3 bans για τον αντίπαλο σε κάθε χάρτη που παίζεται. Ο ηττημένος της κάθε αναμέτρησης παίζει στο losers bracket μαζί με τους ηττημένους του κάθε round και αν καταφέρει και κερδίσει όλα τα παιχνίδια θα έχει την ευκαιρία να παίξει στον μεγάλο τελικό.

Δεν επιτρέπεται να παικτεί ο ίδιος χάρτης σε σειρά αναμετρήσεων.

Σε περίπτωση μη εμφάνισης ενός παίκτη εντός 3 ημερών από την αρχή κάθε γύρου θα δίνεται AW. Οι παίκτες θα πρέπει να δηλώνουν μέρα και ώρα για την αναμέτρηση. Σε περίπτωση μη εμφάνισης ενός παίκτη την ώρα που κανονίστηκε (μέσα σε εύλογο χρονικό όριο μίας ώρας) θα δίνεται 1 foul και θα κανονίζεται καινούργια ημερομηνία και ώρα. Σε περίπτωση που κάποιος από τους 2 παίκτες συγκεντρώσει 2 fouls, τότε ο αντίπαλος θα παίρνει AW.

Δήλωση αποτελέσματος

Οποιοσδήποτε από τους 2 παίκτες μπορεί να δηλώσει το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Στο report score μπορεί να επισυνάψει ένα screenshot από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ή link από το aoe2.net.

Αν κάποιος παίκτης δεν συμφωνεί με το αποτέλεσμα που δηλώθηκε, τότε μπορεί να κάνει dispute το αποτέλεσμα και η αναμέτρηση θα διερευνηθεί από τους admins.

Βαθμοί στο Global Standings

Ο νικητής κερδίζει μία θέση στο Hall of Fame του A4G

Νικητής τουρνουά: 10 βαθμοί
Ηττημένος μεγάλου τελικού: 5 βαθμοί
Ηττημένος τελικού Losers Bracket: 3 βαθμοί
Top 4 : 1 βαθμοί

Ειδικοί κανονισμοί

Τα παιχνίδια παίζονται στο Age of Empires 2 Definitive Edition.

Σε περίπτωση bugged map, μπορεί να γίνει επανάληψη αν ζητηθεί μέσα στα πρώτα 3 λεπτά.

Data Mod : Default
Game Mode : Empire Wars
Map Style : Custom
Size : Tiny (2 player)
AI Difficulty : Standard
Resources : Standard
Population : 200
Game Speed : Normal
Reveal Map : Normal
Starting Age : Feudal Age
Ending Age : Standard (Imperial Age)
Treaty Length : <None>
Victory Condition : Time Limit
Time : 700 Years (60 Minutes)

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο League είναι η εγκατάσταση του Discord στον υπολογιστή ή το κινητό έτσι ώστε να μπορούν οι παίκτες να κανονίζουν τα παιχνίδια τους.

Αφήστε ένα Σχόλιο