Κανονισμοί για το Final8 Μαρτίου 2021

Αναμετρήσεις

Οι αναμετρήσεις της φάσης των ομίλων είναι BO3, τα ημιτελικά BO5 και ο τελικός/μικρός τελικός BO7. Σε όλες οι αναμετρήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί civ draft – https://www.aoe2cm.net/. Περισσότερα γι’αυτό τις επόμενες μέρες.

Πρώτος χάρτης είναι η Arabia και μετά παίζεται ο χάρτης του ηττημένου. Για Home Map μπορείτε να διαλέξετε όποιον χάρτη θέλετε από το official pool του DE. Δεν επιτρέπεται να παικτεί ο ίδιος χάρτης σε σειρά αναμετρήσεων. Επίσης δεν επιτρέπεται να επιλεχθούν οι Burgundians και Sicilians.

Ο κάθε γύρος κρατάει μία εβδομάδα, σε περίπτωση μη εμφάνισης ενός παίκτη, τότε δίνεται AW. Οι παίκτες θα πρέπει να δηλώνουν μέρα και ώρα για την αναμέτρηση. Σε περίπτωση μη εμφάνισης ενός παίκτη την ώρα που κανονίστηκε (μέσα σε εύλογο χρονικό όριο μίας ώρας) θα δίνεται 1 foul και θα κανονίζεται καινούργια ημερομηνία και ώρα. Σε περίπτωση που κάποιος από τους 2 παίκτες συγκεντρώσει 2 fouls, τότε ο αντίπαλος θα παίρνει AW.

Δήλωση αποτελέσματος

Οποιοσδήποτε από τους 2 παίκτες μπορεί να δηλώσει το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Στο report score μπορεί να επισυνάψει ένα screenshot από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ή link από το aoe2.net.

Αν κάποιος παίκτης δεν συμφωνεί με το αποτέλεσμα που δηλώθηκε, τότε μπορεί να κάνει dispute το αποτέλεσμα και η αναμέτρηση θα διερευνηθεί από τους admins.

Βαθμοί στο Global Standings

Πρωταθλητής: 20 βαθμοί
Ηττημένος μεγάλου τελικού: 15 βαθμοί
Νικητής μικρού τελικού: 10 βαθμοί
Ηττημένος μικρού τελικού: 5 βαθμοί
3οι σε κάθε group: 3 βαθμοί
4οι σε κάθε group: 1 βαθμός

Ειδικοί κανονισμοί

Τα παιχνίδια παίζονται στο Age of Empires 2 Definitive Edition.

Σε περίπτωση bugged map, μπορεί να γίνει επανάληψη αν ζητηθεί μέσα στα πρώτα 3 λεπτά.

Pop: 200
Victory: Conquest
Speed: Normal
Map Size: Tiny
Difficulty: Standard

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο League είναι η εγκατάσταση του Discord στον υπολογιστή ή το κινητό έτσι ώστε να μπορούν οι παίκτες να κανονίζουν τα παιχνίδια τους.

Αφήστε ένα Σχόλιο