Με το TheMista στο N4C

Η παρουσία Ελλήνων παικτών σε ένα από τα σημαντικότερα events του Age Of Empires Franchise κάθε άλλο παρά συνηθισμένη είναι.

Ο @themista από τα πρώτα τουρνουά του Age IV έδωσε το στίγμα του και η πρόκριση του στα τελικά του N4C στο Βερολίνο ήταν μια λογική εξέλιξη.

Αυτό που δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε ήταν το Trend που θα δημιουργούνταν υπέρ του Greek Farmer όπως επικράτησε να τον αποκαλούν στα chats.

Με μοναδικές στρατηγικές, μερικές φορές αυτοκαταστροφικές αλλά πολύ συχνά επιτυχημένες, με ιδιαίτερη αντίληψη και ανάλυση των αγώνων κέρδισε όχι μόνο τους αντιπάλους του αλλά και το κοινό που τον έβλεπε live.

Εδώ θα παραθέσουμε συγκεντρωτικά τα παιχνίδια που έδωσε ο δικός μας Θέμης στο event.

Την πρώτη μέρα έπαιξε απέναντι στο Leenock από τον οποίο έχασε με 1-3

Η δεύτερη μέρα των αγώνων των έφερε απέναντι στον τεράστιο Viper τον οποίο κέρδισε με 3-2

Την τρίτη μέρα έπαιξε απέναντι στον DeMuslim όπου και έδωσε την καλύτερη παράσταση του, τον κέρδισε με 3-0 και έγινε meme 🙂

Την τέταρτη μέρα αντιμετώπισε τον Βeastyqt από τον οποίο έχασε με 3-2

Την τελευταία μέρα των αγώνων έπαιξε με τον Marine Lord από τον οποίο έχασε με 3-1

Με την πέμπτη μέρα ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του τουρνουά.

Από την τελική κατάταξη προέκυψε το παιχνίδι του Θέμη με τον Leenock όπου μετά από μεγάλη μάχη και παρόλο που προηγήθηκε με 3-1, δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε από τη συνέχεια με 4-3

O Leenock προχώρησε έως τον τελικό τον οποίο έχασε από τον Βeastyqt με 5-1!

Το ταξίδι για το Age IV συνεχίζεται, νέα patch & updates έρχονται για να διορθώσουν ατέλειες και προβλήματα του παιχνιδιού, αλλά μέσα από το N4C ένας νέος – παλιός – ήρωας ξεπήδησε και είναι εδώ για να μείνει.

Σας περιμένουμε όλους στο discord μας να παίξουμε όλα τα παιχνίδια της σειράς, να ανεβούμε ατομικά και ομαδικά και να κερδίσουμε τη θέση που μας αξίζει στα παιχνίδια της σειράς!

Τα καλύτερα έρχονται!!!

Αφήστε ένα Σχόλιο