Περί leagues και γενικότερης συμμετοχής/ βοήθειας στα της κοινότητας!

Καλησπέρα σε όλους!

Μέσα από το age4greeks θέλουμε να στηρίξουμε όλα τα παιχνίδια της σειράς, από το 1 έως το 4 και φυσικά τα AoM & AoE:O

Πιστεύουμε ότι μέσα από τα leagues και τα learning δίνουμε extra κίνητρο συναγωνισμού ανάμεσα μας καθώς και βοήθεια σε παλιούς και νέου παίκτες να γίνουν καλύτεροι.

Επενδύσαμε μέσα στην κοινότητα και έχουμε ένα πολύ δυνατό plugin που διαχειρίζεται τουρνουά, ομάδες, profile παικτών, τρόπαια κλπ το οποίο συνεχώς εξελίσσεται σε επικοινωνία με τον developer και πιστεύουμε ότι σύντομα και νέα modes όπως το league με μορφή ομίλων θα είναι εφικτό.

Μέχρι και σήμερα η κυρίαρχη μορφή των leagues είναι το double elimination – που δίνει τη δυνατότητα της δεύτερης ευκαιρίας σε κάποιον που χάνει ένα παιχνίδι – και το random seed.

Το random seed πολλές φορές βγάζει ζευγάρια υψηλής δυναμικότητας πολύ νωρίς, αυτό είναι αλήθεια και ίσως μειονέκτημα, αλλά με το double elimination δίνουμε τη δεύτερη ευκαιρία και προσπαθούμε να ισοφαρίσουμε την πιθανή αδικία.

Επειδή όμως τελευταία υπάρχουν αρκετές φωνές υπέρ του seeding στα τουρνουά, η κοινότητα δεν έχει αντιρρήσεις πάνω σε αυτό, αρκεί να βρεθούν τα παιδιά που θα το αναλάβουν με συνέπεια για τα leagues που θα ακολουθήσουν.

Έτσι σε συνεννόηση με τον @jidba τα leagues του 4 από το S03 και εφεξής θα είναι seeded και το seed θα το ορίζει ο @jidba

Στο Mythology ο @darthrevan24 και ο @lordi έχουν αναλάβει και διαχειρίζονται το κομμάτι της κοινότητας.

Όσον αφορά το Age 2 αν κάποιος θέλει να το αναλάβει είμαστε ανοιχτοί στις προτάσεις.

Ελπίζω σύντομα να έχουμε και σε Age 3 και σε AoE:O events και παιδιά που θα θέλουν να βοηθήσουν.

Σε περίπτωση όπου τα παιδιά που έχουν αναλάβει το seeding για κάποιο λόγο δεν μπορούν να ανταποκριθούν, το seed θα γίνεται random.

Στο κομμάτι του learning το AoM βρίσκει τα πατήματα του με τον dreadsword και περιμένουμε παιδιά από τα υπόλοιπα παιχνίδια για να οργανώσουμε το πολύ σημαντικό κομμάτι του learning.

Κλείνοντας να πω πως ότι γίνεται εδώ, όλα αυτά τα χρόνια γίνεται με μεράκι από όλους μας και την κατάθεση χρόνου και αγάπης για τα παιχνίδια της σειράς.

Σας ευχαριστούμε όλους και περιμένουμε όποιος έχει τη διάθεση να βοηθήσει σε όποιο κομμάτι πιστεύει ότι μπορεί (Τουρνουά, learning, Streaming, Video / Media, Programming, Adverting, Μεταφράσεις, Casting, Άρθρα, Στρατηγικές, Ανάλυση κλπ) να επικοινωνήσει με οποιονδήποτε από το admin team για να δούμε πως θα μπορέσει να συνεισφέρει!

Μπαίνουμε στο 16ο χρόνο μας, έχετε δώσει ήδη πάρα πολλά στην κοινότητα και πιστεύω ότι και η κοινότητα το ίδιο. Μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα.

Τα καλύτερα έρχονται!

age4greeks από το 2006 το σπίτι των Age Of Empires και Mythology παιχνιδιών στην Ελλάδα!

 

Αφήστε ένα Σχόλιο